Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka mielczarek jan nowak tomasz gonciarz Slavo Slavo Maja Zych Aleksandra Janewicz (18158 niezalogowanych)
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Sebastian napisał:
Dobrze
Niech mi ktos wreszcie powie czy 14,000tyś dzieciaków to dużo????????????? Tyle dzieci zmienia rocznie rodzine w Norwegii
a 130,000 to mało?????? tyle dzieci w Polsce zmienia rodzine rocznie,to jest chandel dziećmi dla zysku, szukanie materiału genetycznego,złośliwość SYSTEMU na dobrych rodzicach czy co do cholery?Hm?
jaka jest prawda czy ktoś z was jest mi w stanie na to odpowiedzieć czy będziecie dewagować snuć domysły grozić sądami ..ble... ble..
Chce żeby mi ktoś sensownie odpowiedzał...
jestem bardzo blisko opisywanych tu wydażeń...
bardzo blisko...
ma pakować dzieciaki i wiać?????
pijaczkom i prostakom za odpowiedzi z góry dziękuje nie bedą brane pod uwagę!

Jesli dobrze zrozumialam,to nie czekaj...
Uwaznie przeczytaj co pisze strix,kryss,mac_c i im podobni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Sebastian autorka tylko przejrzala dokumenty pozazycie

okazuje sie ze pozazycie posiada jakies dokumenty i to bardzo szczegolowo opisujaca sytuacje
a zawsze twierdzila ze nic nie dostala na pismie
cos tu smierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
patim napisał:
Sebastian autorka tylko przejrzala dokumenty pozazycie

okazuje sie ze pozazycie posiada jakies dokumenty i to bardzo szczegolowo opisujaca sytuacje
a zawsze twierdzila ze nic nie dostala na pismie
cos tu smierdzi

Śmierdzi - ale w innej parafii.
Przeczytasz te wszystkie wątki to się dowiesz że że pozazycie twierdziła że nie posiada żadnych dokumentów od instytucji norweskich. Nie odstała ich do ręki. Zostały one dopiero utworzone na potrzeby przewodu sądowego w Polsce i dopiero tam zaprezentowane.
Ale nie licz na to że ktoś zacznie tu cytować te dokumenty. One nie są dostępne do wiadomości publicznej.
Autorka parafrazowała je nadając im własny wymiar. Nie wspomniała o tym czy polski sąd uznał je za niewiarygodne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
oczywiscie
niezalezny i niezawisly polski sad
ktorego wyrokow sie nie komentuje
np
plock.gazeta.pl/plock/1,35710,10912929,B...policji_skazany.html
a miasto zaplacilo za latarnie
expresskaszubski.pl/aktualnosci/2011/03/...pod-wplywem-alkoholu

a teraz
zwykly obywatel
www.wyrok.org/baza-wyrokow/ws261/wyrok-z...ow-odurzajacych.html

twierdzisz ze dziennikarka przegladala akta sprawy w sadzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
patim napisał:
oczywiscie
niezalezny i niezawisly polski sad
ktorego wyrokow sie nie komentuje
np
plock.gazeta.pl/plock/1,35710,10912929,B...policji_skazany.html
a miasto zaplacilo za latarnie
expresskaszubski.pl/aktualnosci/2011/03/...pod-wplywem-alkoholu

a teraz
zwykly obywatel
www.wyrok.org/baza-wyrokow/ws261/wyrok-z...ow-odurzajacych.html

twierdzisz ze dziennikarka przegladala akta sprawy w sadzie?

Wyroki są jawne i publiczne. Czasem reszta może zostać utajniona dla wiadomości publicznej (tak jak to się dzieje gdy w sprawie uczestniczy jakiekolwiek dziecko).

Nie twierdzę że dziennikarka przeglądała akta sprawy. To jest jedna z możliwości. Równie dobrze te rewelacje mogła wyczytać na forum - podobne teksty pod adresem pozazycie leciały tu na forum, zanim artykuł został opublikowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mac_cc napisał:
.... Równie dobrze te rewelacje mogła wyczytać na forum - podobne teksty pod adresem pozazycie leciały tu na forum, zanim artykuł został opublikowany.
Jeżeli na sąsiednim Forum używasz nicka ..."Marc_kr"...
to poza tym iż jesteś zwykłym... szują ... ORMOWCEM... to na dodatek jesteś również i ...śmieciem...

---
Doniesiono Mi bowiem Uprzejmie iż niejaki ..."Marc_kr"...
W temacie Norweska................zabrała im dziecko
w poście z dnia Czw Sty 05,2012 10:33pm.
napisał :
..."Następnie zaczął pisać że z nią sypia "...
---
Chory człowieczku ...gdzie Ja taki tekst umieściłem ...
---
Nie mam konta na tamtym Forum , ... //nie mogę wejść na wszystkie tematy jako gość//...jednak mam dużo znajomych , którzy zapytali się Mnie , od kiedy to Ja znam Matkę Nikoli i jak mi było z Nią w łóżku ...
---
Facio , chcesz się dowartościować , to pisz z sensem i bez erotycznych fantazji ... Ja z JAWNYMI Dziwkami się Nie Zadaję ... !!!
Zapamiętaj to na zawsze ...Obrońco ... uciśnionych dziwek...
---
Coś Mi się wydaje , że obecnie , sam pewnie smalisz do niej cholewki i stąd taka twoja postawa
---
A możeś z rodziny i tworzysz ...FRONT ... obrony ... zszarganej opinii ... Niepokalanej Tej Matki Polki ...

MOŻESZ I TEN POST ...również ...ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI ...konfidencie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
Rzygam czytając wasze posty sprzed miesięcy. Nie dziw się że ludzie akurat tobie przypisują słowa jednego z twoich współtowarzyszy w obsmarowywaniu - jeżeli ty byłeś najbardziej agresywny.
Wtedy gdy wy układaliście sobie historyjki, kim to matka Nikoli była w Norwegii, ktoś powinien zareagować.

Używaj pod moim adresem epitetów jakie się tobie żywnie podobają. Strzelasz kulami w płot.
Nie ja pierwszy byłem przez ciebie wyzywany i mieszany z błotem.

Nie spinaj pośladków - tego ja raportować nie będę... (przecież słowa świadczą tylko i wyłącznie o ich autorze).
Ale jeżeli będziesz znieważał kogoś z imienia i nazwiska - to się nie dziw że ludzie będą tak reagować. Mam nadzieję że masz w główce wystarczająco oleju by zrozumieć dlaczego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Moim zdaniem artykul : www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/...ajestacie-prawa.read daje odpowiedz na wiele pytan i wiele spekulacji wokol calej sprawy.
I zastanawia mnie to kiedy i czy wogole rodzice ktorzy zaniedbuja swoje dzieci - nie poswiecaja im czasu, nie pomagaja w odrabianiu lekcji, nie pilnuja zeby przyszly na czas do szkoly, nie zapewniaja regolarnych posilkow, sa przyczyna strachu porzez klocenie sie ze soba, przeklinanie, szarpanie, klotnie i awantury alkoholowe ( i nie tylko), zmuszaja do trzymania jezyka za zebami o ewentualnych kochankach i przekupuja jezeli jest taka potrzeba - kiedy zadadza sobie pytanie : Dlaczego dopuscilismy do tego zeby Bv sie nami zainteresowalo ?

Bardzo mnie dziwi, ze pozazycie czuje sie zupelnie czysta - kazda matka ( jak i kazdy czlowiek) popelnie bledy, ale niektorzy ucza sie czegos na swoich bledach i ich nie powielaja.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
cc.. przestań odpowiadać nie pytany. bo nikogo nie interesuje Twoje zdanie, wszyscy pytają autorki a Ty odpowiadasz na pytania dokładnie do niej skierowane. nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. poza tym Twoje zachowanie utwierdza, że ma ona sporo do ukrycia.

inna sprawa, że artykuł wyjaśnił chyba wszystko.

Sebastian, współczuję jeśli jesteś pod okiem nadopiekuńczego państwa norweskiego.. a niestety takie przypatrywanie Ci się i stereotyp Polaka niedbalca zawdzięczamy właśnie takim osobom jak autorka tematu.

pięknie Pani dodała do pieca.. najlepiej, narozpier*alać i wyjść z pokoju.. niech teraz inni w tym brudzie siedzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
barbara67 napisał:
Moim zdaniem artykul : www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/...ajestacie-prawa.read daje odpowiedz na wiele pytan i wiele spekulacji wokol calej sprawy.
I zastanawia mnie to kiedy i czy wogole rodzice ktorzy zaniedbuja swoje dzieci - nie poswiecaja im czasu, nie pomagaja w odrabianiu lekcji, nie pilnuja zeby przyszly na czas do szkoly, nie zapewniaja regolarnych posilkow, sa przyczyna strachu porzez klocenie sie ze soba, przeklinanie, szarpanie, klotnie i awantury alkoholowe ( i nie tylko), zmuszaja do trzymania jezyka za zebami o ewentualnych kochankach i przekupuja jezeli jest taka potrzeba - kiedy zadadza sobie pytanie : Dlaczego dopuscilismy do tego zeby Bv sie nami zainteresowalo ?

Bardzo mnie dziwi, ze pozazycie czuje sie zupelnie czysta - kazda matka ( jak i kazdy czlowiek) popelnie bledy, ale niektorzy ucza sie czegos na swoich bledach i ich nie powielaja.

Pozdrawiam

Barbaro prawda jest ze najprawdziwsza jest w tym wszystkim kukielka,ktora imituje dziecko o blad wlosach i niebieskich oczkach.A szkoda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok